Content
Bent u op zoek naar teksten? Ik kan u als allround tekstschrijver/copywriter aan professionele content helpen. Schrijven is mijn passie, waarbij ik doelstelling en doelgroep centraal stel. Ik werk accuraat, snel en heb een goede kennis van de Nederlandse taal. Om deze redenen ben ik uitermate geschikt om uw opdracht te vervullen.

Welke teksten?
Ik heb ervaring met webteksten, SEO, blogs en persberichten. Door mijn ruime schrijfervaring kan ik snel schakelen tussen verschillende schrijfstijlen en doelgroepen.

Deadlines
De teksten die ik schrijf zullen nauwkeurig worden nagekeken en stipt op tijd af zijn. Punctualiteit voer ik te allen tijde hoog in het vaandel. Afspraak is voor mij afspraak.

Heb je een tekstschrijver nodig die verhelderende teksten kan schrijven? Ik kom graag voor je in actie. Ik schrijf duidelijke teksten die prettig leesbaar zijn en tegelijkertijd kan ik je voorzien van nuttig advies op het vlak van content marketing.

Wat mag je van mij verwachten?
Mijn schrijfstijl kenmerkt zich als toegankelijk en helder. De content die ik lever is logisch opgebouwd en altijd in de juiste toon geschreven. Ik heb oog voor jouw doelgroep. Het overgrote deel van mijn opdrachten bestaat uit het schrijven van webteksten. Hier heb ik dan ook mijn specialisatie van gemaakt. Schrijven voor het web is nu eenmaal iets anders dan wanneer ik content schrijf voor een brochure of flyer. Je mag van mij dan ook krachtige SEO-teksten verwachten. Hiernaast richt ik mijn aandacht tijdens het schrijven van jouw teksten op conversie.

Wens je meer info? Stuur ons vrijblijvend een bericht…